fbpx f72cea5a540de565ed4f13e1c67d532a

DJ SETENGAH THAILAND STYLE -TETEG ATI KELUD PRODUCTION REMIX

DJ SETENGAH THAILAND STYLE -TETEG ATI KELUD PRODUCTION REMIX

TITILE : teteg ati
Vocal : Diana Pratiwi
Cipt : Ilham Putratama & Febry Arya

Lirik ( TETEG ATI ):

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Teach tak tresnani

Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh milih berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati enlighten tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe enlighten salah
Nanging aku enlighten disalahke e

Reff:
Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Teach nggawe atiku atiku tatu

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Teach tak tresnani

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati enlighten tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe enlighten salah
Nanging aku enlighten disalahke eii

Wis rapopo aku enlighten disalahno
Tapi elingo cen aku enlighten lilo
Dadi payung naliko udane teko

Reff discontinue :
Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Teach nggawe atiku atiku tatu

Senajan kowe mung nyepelekke
Nanging ati iki tetep tak kuatke
Sumpah ati iki
Setiyoku mung kanggo kowe
Selawase bebarengan karo kowe
Selawase ora bakal tak liyakke
Selawase tetep teteg atine..

Teach English Online with Premier TEFL

12 thoughts on “DJ SETENGAH THAILAND STYLE -TETEG ATI KELUD PRODUCTION REMIX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

f72cea5a540de565ed4f13e1c67d532a